Retourneren

Retournen

 

Bij de aankoop van producten heeft u als consument de mogelijkheid de overeenkomst zonder opgave van redenen te ontbinden gedurende 14dagen. Deze termijn gaat in op de dag na ontvangst van het product.

 

Als u gebruik wilt maken van het herroepingsrecht moet u zorgvuldig omgaan met het product, dient te worden teruggestuurd in de orginele verpakking, ongebruikt, ongewassen, niet beschadigd en indien van toepassing met aangehechte kaartjes. Voordat u het product terugstuurt meldt u het retour onder vermelding van het factuur- of ordernummer bij voorkeur aan via e-mail klantenservice@hondenboetiekvalkenswaard.nl

 

Hondensnacks en verzorgingsproducten mogen alleen retour als de verpakking ongeopend is. Speelgoed mag alleen retour indien onbeschadigd en dus ongebruikt.

 

De kosten voor het terugsturen van de producten zijn voor uw rekening. U bent ook verantwoordelijk voor het terugsturen, wilt u er zeker van zijn dat het product aankomt stuur het dan op met Track & Trace. 

 

In geval dat u artikelen wilt ruilen voor een ander artikel zullen wij de verzendkosten en de eventuele meerprijs van het artkel in rekening brengen. Dit bedrag dient u vooraf te voldoen op het rekeningnummer van Hondenboetiek Valkenswaard.

Bij verzoek tot restitutie wordt het aankoopbedrag, minus de door ons gemaakte verzendkosten binnen 14 dage retour gestort op uw bankrekening. Wanneer u een order van meer dan € 99,00 euro hebt geplaatst en daardoor geen verzendkosten hebt gemaakt maar de producten retour stuurt dan wel een deel onder de € 99,00 houdt, zullen de portokosten alsnog verrekend worden op het terug te ontvangen bedrag.

 

Producten uit uitverkoop/sale, gepersonaliseerde- en seizoenartikelen kunnen niet worden geruild. (uitzonderingen kunnen in overleg met Hondenboetiek Valkenswaard plaatsvinden)